Frontline Combo

50.90
лв.
Frontline Combo – Спот он против бълхи (яйца, ларви и възрастни), кърлежи и хапещи въшки при кучета
Бързодействащ, дълготраен & водоустойчив
Убива бързо бълхите, техните яйца и ларви, хапещите въшки и кърлежите
Защитава за цели 30 дни
Направен с 2 съставки за унищожаване на бълхи и кърлежи и предотвратяване на нашествията от бълхи в дома
За кучета над 8 седмична възраст
Елиминира кърлежите и бълхите и недопуска ново опаразитяване на вашия домашен любимец.
Защитава вашия дом от нови яйца и ларви на бълхи.
Лесен за употреба
Едно третиране с една пипета осигурява защита за 30 дни.
Универсален
Безопасен
За всички породи и размери кучета
Както за възрастни, така и за малки кученца*
За домашни любимци, които живеят както навън, така и на закрито.
За бременни и лактиращи женски кучета
*Над 8 седмична възраст и тегло над 2 кг
FRONTLINE COMBO® има 2 активни съставки. Първата, Fipronil, убива възрастните бълхи и кърлежи. Втората,(S)-methoprene, атакува яйцата и ларвите на бълхите. Те работят заедно, за да убиват кърлежите и бълхите за срок до един месец, като същевременно прекъсват жизнения цикъл на бълхите. Унищожавайки следващото поколение яйца и ларви на бълхите, Frontline Combo предотвратява от ново опаразитяване вашия домашен любимец.
FRONTLINE COMBO® няма системно действие. Frontline Combo® убива паразитите чрез контакт, а не през кръвта на домашния любимец.
Frontline Combo® се прилага в една точка и от нея се разпространявапо кожата на цялото тяло. Той се концентрира в мастните жлези и по естествен начин постоянно се отделя върху кожата и козината на животното. Тази „запас“ дава на продукта неговата продължителна ефикасност – дори и след къпане, плуване и подстригване.
Frontline Combo® убива бълхите и кърлежите, като действа върху нервната им система. Той причинява свръхвъзбудимост при паразитите. Дезориентираните, умиращи бълхи се издигат към повърхността на козината на животното – което е причината, поради която може да забележите бълхи след прилагането на продукта.
Предпазни мерки
Само за външна употреба. Не прилагайте на кученца под 8 седмична възраст. Индивидуална чувствителност, макар и рядка, може да се появи след използване на който и да е противопаразитен продукт.
Инструкции за съхранение
Съхранявайте само в оригиналната опаковка, на място, недостъпно за деца и животни.
Странични ефекти
Кучетата могат да получат временно дразнене на мястото на приложение. Ако признаците продължават или стават по-тежки в рамките на няколко дни след прилагането, незабавно се консултирайте с ветеринарен лекар.